top of page

Naujoji programa

Atnaujinta: 2021-02-17

Prasidėjo pavasaris, todėl tai reiškia, jog šis „Kartu tikrai galime” sezonas artėja prie pabaigos. Visgi nauja programa „Pasirūpink pats” įnešė nemažai naujovių ją pasirinkusiems savanoriams. Susiburdami jaunuoliai stengiasi prisidėti prie švaresnės aplinkos kūrimo ir jau pirmojo susitikimo metu su Seimo nariu Algirdu Butkevičiumi savanoriai aptarinėjo ekologijos problemas ir aiškinosi, kaip būtų galima jas išspręsti. Tai tik pradžia - pavasarį prasidės pirmieji tvarkymaisi, medžių sodinimai bei užsiėmimai progimnazijose, kurių metu savanoriai stengsis šviesti progimnazistus įvairiais ekologijos klausimais. Būtent ši programa parodo, jog mūsų organizacijos savanoriai ne tik atlieka mokytojo vaidmenį, bet ir rūpinasi juos supančia gamta. Kol kas ši programa vyksta tik Vilniuje, todėl tikime jos sėkme ir tuo, kad ateityje tokios programos bus vykdomos ir kituose miestuose.

Taip pat svarbu paminėti, jog jau visi savanoriai gavo organizacijos megztinius. Dėkojame už paramą „Nebaltas”. Ši atributika padeda puoselėti bendruomeniškumą, savanoriai tampa lengviau atpažįstami vieni kitiems.

Kol kas tiek naujienų. Nekantraujame pamatyti, kaip augs mūsų naujoji programa bei ir toliau tobuliname savo pirmąją programą „Noriu mokytis”.


358 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page