top of page

Pagalba pagalbai

Atnaujinta: 2021-02-17

Praėjusių metų lapkritį Vilniuje savo veiklą pradėjo ne pelno siekianti organizacija „Kartu tikrai galime“. Iniciatyvos tikslas – suteikti galimybę kiekvienam moksleiviui siekti aukštų rezultatų, nepriklausomai nuo jo finansinių galimybių. Organizaciją įkūrė ir iki šiol valdo patys vyresnių klasių mokiniai. Be jokio uždarbio kiekvieną sekmadienį jaunesniems vaikams mokytis padeda ir taip nemokamais „korepetitoriais“ tampa per 250 savanorių – gimnazistų. Nuo šiol prie tos pagalbos prisidėti galite ir Jūs.


Nors organizacija ir įkurta sostinėje, per keletą mėnesių ji smarkiai išsiplėtė, naują filialą atidarė ir Kaune. Tiek Vilniaus licėjuje, tiek Kauno technologijos universitete kas savaitę susirenkantys projekto dalyviai – 5-8 klasių moksleiviai bei jaunieji jų mokytojai, skiria daug pastangų išsiaiškinti iškilusius klausimus, kartu sprendžia namų darbus.


„Kartu tikrai galime“ įkūrėjai jau džiaugiasi matomais rezultatais ir nuolatos augančiu dalyvių bei savanorių skaičiumi. Tačiau čia ambicingi gimnazistai nesustoja. Dabar projektą planuojama dar daugiau plėsti, kad nemokama pagalba moksleiviams būtų pasiekiama ne tik didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Jau šiais metais „Kartu tikrai galime“ savo veiklą pradėti viliasi ir Klaipėdoje, Marijampolėje, Jonavoje, Utenoje bei Šiauliuose.


Tačiau tam reikia nemažai lėšų. Todėl dabar organizacija prašo visus galinčius paremti ją taip pat. Tai labai paprastai galite padaryti „Patreon“ platformoje: https://www.patreon.com/kartutikraigalime.


Organizacijai padėtų bet kokia Jums priimtina suma. Jūsų parama ne tik padėtų „Kartu tikrai galime“ lengviau įsikurti mažesniuose Lietuvos miestuose, bet ir padengtų tokias būtinas išlaidas kaip telefono numeris, internetinis puslapis, elektroninė savanorių sistema bei kelionės į kitų miestų mokyklas.


Skirdami paramą ir Jūs prisidedate prie pagalbos moksleiviams, tampate projekto dalimi. Tad neleiskime iniciatyvai sustoti ir verskime svajones tikslais, nes kartu tikrai galime. Svarbu paminėti, jog organizacija ir toliau išlaiko savo programą nemokamą, todėl parama yra visiškai savanoriška ir jokių privilegijų niekam nesuteiks.




198 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page