top of page

Pirmieji antrojo sezono renginiai

Atnaujinta: 2021-02-17

Šio penktadienio (sausio 24 dienos) vakarą net keturių mūsų miestų savanoriai kartu leido laiką organizacijos surengtame renginyje. Pernai toks renginys vyko tik Vilniuje, tačiau šiemet pavyko prisidėti ir prie kitų miestų savanorių suartėjimo. Kol kas renginys buvo suorganizuotas Vilniuje, Kaune, Marijampolėje ir Klaipėdoje. Likusių miestų savanorių susibūrimas laukia jau ateinančią savaitę. Renginio metu visi miestai koncentravosi į savanorių susipažinimą. Programa visiems buvo panaši, tačiau buvo koreguojama pagal susirinkusiųjų skaičių miestuose. Visgi visi dalyvavo organizacijai jau gerai žinomame „Speed dating’e”. Taip pat savanoriai kovėsi tarpmiestiniame protmūšyje, kurio klausimai privertė pasukti galvas net miestų administracijas.

Vilniaus savanoriams teko išbandyti save komandą suburiančiose estafetėse bei tilto statyboje. Vėliau pagal gautas užduotis vykę jų pasirodymai originalumu sužavėjo organizatorius ir tikimės, jog kiekvieną iš jų. Dėkojame Vilniaus Žemynos progimnazijai už suteiktas patalpas!

Kaune savanoriai susitiko labai jaukioje auditorijoje, už kurią dėkojame Kauno technologijų universitetui. Savanoriai turėjo kiek kitokią programą, žaidė įvairius stalo žaidimus bei smagiai pažindinosi.

Marijampolės miesto savanoriai taip pat intensyviai gilino savo pažintis vieni su kitais. Dėkojame Marijampolės Ryliškių Jono gimnazijai, kuri padėjo ne tik parūpindama patalpas ir leisdama naudotis savo inventoriumi, bet dar ir nudžiugino mūsų savanorius picomis! Užkanžiaudami visi kalbėjosi apie tai, kaip sekasi savanoriauti, dalinosi savo patirtimis.

Šiais metais prie organizacijos prisijungusioje Klaipėdoje savanoriai pirmą kartą susibūrė ne tik užsiėmimų metu. Ačiū, Klaipėdos E. Balsio menų gimnazijai, kurioje savanoriai turėjo galimybę kurti labai jaukią ir draugišką atmosferą. Savanoriai, taip pat statę tiltus bei pasirodę prieš visus, džiaugėsi renginiu ir sakė, jog norėtų tokių daugiau!


Nieko nebūtų įvykę be organizatorių, suteiktų patalpų bei svarbiausia- pačių renginio dalyvių. Džiaugiamės, jog pirmieji renginiai pavyko. O dabar laukiame kitų, renginio dar neturėjusių, miestų įspūdžių.



190 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page